Vendégkönyv

A szappanokról:

 

"Nekem az jut eszembe, olyan a szappan a bőrünknek, mint a virágnak a hajnali harmat. Köszönjük."

Éva Kecskés 

 

"Nagyon szeretem a szappanjaidat, a legkedvesebb nekem még mindig a Negró, a maga csodás illatával, és gyermekkorom kedvenc édességét juttatja eszembe - a medvecukrot. Egyszerűen imádom. Jó újra gyereknek lenni! :) Köszönöm!"

Szabo Andi 

 

"Nekem a hajmosó szappan (a herbabomba) nagyon bevált!! Jó pár hónapja használom és egyből nagyon jól működött a javasolt almaecetes öblítéssel. És 4 hónap után csak most fog elfogyni, rendelnem is kell egyet gyorsan. :) Köszönöm!"

Annamaria Czinkos 

 

"A dióleveles szappant használtam, valóban jó volt pattanások ellen. Ezzel is fürödtem, nem szeretem túlbonyolítani a dolgokat. :) Sajnos elfogyott, de újra venném."

Leila Kapinya 

 

"Ölelés a bőrnek, kedvesség a szívnek. Köszönöm!"

 Herkéné Szebényi Éva 

 

"Én férfiember lévén, bár használom a szappanokat, nem sok személyes tapasztalatról tudok beszámolni azon kívül, hogy isteni illatuk van. :) "

Béda Tamás 

 

"Nekem is volt alkalmam megnézni hogyan is születnek ezek a csodás szappanok! Így amikor a kezembe veszem a szappant benne érzem Zsuzsi szeretetét és szakértelmét is! Ajánlom mindenkinek a krémeket is!"

Zsuzsanna Dénes 

 

"Igényes, szép, természetes, profi! Biztosan folyamatosan lesz a kezemben Életvirág szappan :) (ez az egyetlen egy amit tényleg nem volt szívem oda adni a gyerekeimnek elpacsálni ;) )"

Reményi-Králik Andrea 

 

"A száraz bőröm nagyon szereti a szappanjaidat, Zsuzsi! Nekem mégis a hajmosós a kedvencem... meg azok a megdöbbent arcok, amikor válaszolok a kérdésre, hogy "úristen, neked mitől csillog így a hajad" :D"

Tünde Boros 

 

"Borotválkozó szappant használom augusztus végétől!Nagyon jó!Azt hittem,hogy nem tart ilyen hosszan!Kellemes érzés!!!"

Gábor Markó

 

"A kenderes hajmosószappan a legjobb. Valami csoda! ☺"

Hetényi Mercédesz 

 

"Én a hajmosóval barátkozom még. A páromnak nagyon tetszett a kávés és a kendertánc szappan."

Czizel Noémi 

 

"Csupaszív Szappanok Szívvel-Lélekkel :) <3"

Gabriella Nagy 

 

"Nekem is volt szerencsém, nem csak használni, de a készítés folyamatát is látni a az életvirág szappanoknak. Szeretem a különleges látványát, (ami a képeken is érzékelhető, nem csak kézben fogva), ízléses szín-, és illatharmóniáját, és a szeretően gondoskodó készítőjének kreatív energiáját, ami a szappanokból is sugárzik. :)"

Pegán Kinga 

 

"Igen, szerencsés vagyok, mert több szappant is kipróbáltam már. Nagyon szerettem használni: természetes összetevői, krémes habja, isteni natúr illata és a készítője miatt is."

Ica Schwarcz 

 

"Volt olyan szerencsém, hogy láttam is, hogyan készülnek ezek a csodák és persze használtam is. A szeretetteljes gondosság, amivel készíted meg is hozza gyümölcsét. Fantasztikus megjelenés, illat, tiszta, természetes összetevők és elsősorban erős ápoló hatás jellemzi szappanjaidat. :)"

Tünde Török

A workshopokról:

 

"Ez a szappankészítő tanfolyam egy üdítő színfolt mesterkélt világunkban. Már túlságosan elszoktunk a természetes anyagok használatától, itt viszont szembesültünk a bennük rejlő lehetőségekkel, és bepillantást nyerhettünk abba is, hogy milyen széleskörű, szinte végtelen a szappan készítéshez felhasználható naturális alap és adalékanyagok tárháza. Zsuzsi hihetetlenül alapos és precíz, részletes magyarázatai által választ kaptunk minden minket érdeklő kérdésre. És nem utolsó sorban közvetlen stílus és jó hangulat jellemezte az együtt töltött időt! A tanfolyamot jó szívvel ajánlom!" 

Hornyák Klára

 

"Nagyon sokat tanultam a tanfolyamon, rengeteg, a gyakorlatban is használható információhoz jutottam. Zsuzsi személyisége és munkája csodás, rendkívül inspiráló!"

 Erika Devánszki

 

"Zsuzsival a véletlen sodort egy ösvényre az életem egy olyan szakaszán, amikor szükségem volt rá, hogy valamibe nagyon beleszeressek. A szappankészítés egy pillanat alatt magával ragadott és azóta ezt a szenvedélyt másoknak is sikerült átadnom. A tanfolyamon teljesen kezdőként vettem részt. Zsuzsi türelmesen, lelkesen mesélt a szappankészítés rejtelmeiről. Aznap rengeteget tanultam, és sok kedves szappanbaráttal ismerkedtem meg, akikkel azóta is rendszeresen tapasztalatot cserélünk. Az azóta eltelt röpke fél év alatt már több, mint 10kg szappant főztem, mellyel a családot és a barátokat boldogítom. Mindenkinek bátran ajánlom - javaslom - hogy szeressen bele a szappankészítésbe Zsuzsi remek tanfolyamain!" 

Szeder Fruzsi

"Zsuzsi! Ha Te nem tanítasz, akkor én talán évente egyszer na jó, kétszer, de azt is kényszerüségből Hp-zem, Akkor is túlfőzöm, meg szétégetem, hogy szétessen, amit újra össze kell mixelni. Most a kedvenc eljárásom. Nóra Tóthné Budai nagyon nincs egyedül. Tudod ami még fontosabb, hogy ilyen fantasztikus emberektől, mint Te lesz jobb a világ. Köszönöm Neked!"

Melinda Fehér Zoltánné

 

"Mi is köszönjük Zsuzsi, hogy megtanítottál alázattal, szeretettel minket a Hp fantasztikus rejtelmeire! Biztos nem vagyok egyedül azzal a gondolattal, hogy neked köszönhetem a Hp- ban a magabiztosságomat és bátran bele mertem vágni!!! Köszönöm Neked ❤💛💚💙💜💗💖💞"

Nóra Tóthné Budai

 

"Köszönjük szépen, hogy mutattál nekünk újdonságokat, tanulhattunk tőled! Ne hagyj ki a többi bemutatóról sem!!! Sokat tanultam tőled!" 

Honti-Majoros Ildikó

 

"Szerencsés vagyok hogy egy ilyen szerény jóravaló korrekt embert megismerhettem a személyedben! Sokat tanultam töled a szakmai tudásodon kívül a precizségedet. én is próbállom követni ahogy tanítottad az illatok használata ha többet szeretnénk bele rakni az összetevők gondos kiválasztása a gyógynövények,és egyébb összetevők használata!"

Kiss Emilné Márti