Vásárlási tájékoztató

 

   Üdvözöllek az Életvirág Szerek weboldalán. Itt tájékozódhatsz a vásárlás menetéről, a szállítási és fizetési lehetőségekről és az ehhez szorosan kapcsolódó általános szerződési feltételekről.

A megrendelés menete

A weboldalon regisztráció nélkül nézelődhetsz és válogathatsz. A vásárláshoz az összeválogatott termékek nevét és darabszámát, valamint a kiválasztott fizetési és szállítási módot (lásd lentebb a lehetőségeket) e-mailben kell elküldened, mert az oldalon keresztül közvetlenül nincs mód a vásárlásra. A e-mailcím, ahova küldheted a kiválasztott termékeket: eletviragszappan@gmail.com, vagy ha az egyszerűbb, a Kapcsolat menüben lévő üzenetküldő dobozba is beírhatod, ekkor viszont kérlek, ellenőrizd le a megadott adataidat, hogy biztos eljuthasson hozzám az üzeneted.

Szállítás

A COVID-19 járvány kijárási ajánlásai mentén jelenleg a Foxpost általi csomagküldés SZÜNETEL, hogy elkerüljük mi is a kijárást, még az automatákig is. A járvány megszünéséig csak MPL postacsomagként tudunk szappanokat küldeni, természetesen házhoz. Ennek a szállítási díja (2kg-ig, vagyis kb.16db szappan mennyiségéig) 1550Ft. A járvány után újra visszatérünk (várhatóan) a csomagautomatás kézbesítéshez, de minden bizonnyal az MPL csomagszállítás is megmarad lehetőségnek.

A termékek készítője, és forgalmazója (Szolgáltató, Eladó):

Szabó Zsuzsanna Beatrix (egyéni vállalkozó).

cím: 73084 Salach (Németország), Grundstraße 3.

adószám: megigényelve

telefon: +36-30-4346675

e-mail: eletviragszappan@gmail.com és eletviragszerek@gmail.com

 

A Weboldalon található információk jóhiszeműen kerültek elhelyezésre, azonban azok kizárólag tájékoztató célt szolgálnak, az információk pontosságáért és teljességéért Szolgáltató nem vállal felelősséget. A Weboldal képei eltérhetnek a valóságtól, mert azok csak egy-egy termékről készült fotók, ám mivel a kézművesség egyik szépsége az is, hogy nincs két teljesen egyforma termék, ezért a termékek mellett található képek kizárólag illusztrációk, de nyilván törekszem arra, hogy minden jellegzetességet megmutassanak a képek, és így nem ér majd csalódás, ha a kezedbe fogod a választott darabot. 

 

A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon 9-től 12 óráig történik. A megrendelésről e-mailben visszaigazolást küldünk, amely tartalmazza a megrendelt termékek felsorolását, a szállítási címet és a kiválasztott fizetési módot, valamint a fizetés teljesítéséhez szükséges adatokat. Amennyiben hiányzik valamilyen adat, plusz levélválással fényt derítünk rá.

Teljesítési határidő, vagyis a rendelt termék feladása szállításra személyes átvételnél mindig egyeztetés szerinti, előreutalás esetén a banki átutalás beérkezésétől számított 3 munkanapon belül történik.

Megvásárolható termékek, és szolgáltatások

A weboldalon magyar és kézműves termékek, valamint szolgáltatások találhatóak. 

A termékeknél feltüntetett árak a törvényben előírt áfát tartalmazzák. A szállítási díjat az árak nem tartalmazzák, az hozzáadódik a termékek árához a választott szállítási szolgáltatás függvényében. Csomagolási díj nem kerül külön felszámításra.

 

Adatok kezelése

A honlap böngészése anonim, a vásárlás nem kötött adatközléshez, csak a szállításhoz szükséges módon.

Az adatok rögzítése nem történik. Személyes adatokat nem kezelünk. Csupán a csomagküldéshez szükséges adatközlés történik meg, és adjuk át harmadik fél (csomagküldő) részére. Kivétel ez alól a jogos hatósági megkeresés.

 

Üzletszabályzat

Az áruház nyelve magyar, információk magyarul érhetők el, a megrendelés magyar nyelven történik, és az alkalmazott pénznem a Forint (HUF).

A megrendelés elküldése és annak visszaigazolása együttesen jelentik a távollévők közötti adásvételi szerződést, amely Vásárlónak fizetési-, Eladónak teljesítési kötelezettséggel jár. A szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek és nem kerül iktatásra.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

 

Elállási jog

A Vásárló a megrendelt termék átvételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől. Az átvétel időpontja az a nap, amikor a Vásárló, vagy megbízottja a csomagot átveszi. A szerződéstől való elálláshoz postai-, vagy elektronikus levélben tett egyértelmű nyilatkozat szükséges.

postacím: Szabó Zsuzsanna Beatrix, 1191 Budapest, Simonyi Zsigmond u. 1 7/21.

e-mail: eletviragszappan@gmail.com

Az elállási jog gyakorlásakor a Vásárló köteles a terméket az Eladó által elismerten eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában a nyilatkozattételt követő 14 napon belül az Eladónak visszaküldeni. A visszaküldés költsége a Vásárlót terheli.

Az Eladó köteles a termék visszaküldését követő 14 napon belül a Vásárlónak visszatéríteni a teljesítéssel összefüggő valamennyi költséget.

Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a Vásárló kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.

Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!

Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet szövegét letöltheti a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.

 

A szállítástól elállás

Ha a Szolgáltató a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

 

Fizetési feltételek

Banki előreutalással tudod kiegyenlíteni a megrendelésed értékét, valamint külön megegyezés esetén személyesen is tudsz fizetni.

Banki adatok:

Kedvezményezett: Zoltan Pako

Bank Kreissparkasse Reutlingen

Számlaszám: DE46 6405 0000 1019 2842 94

BIC: SOLADES1REU

Közlemény: rendelésszám

 

Szállítási díjak:

Visszavonásig ezek nem érvényesek, csak a fenti, színessel kiemelt rész!

SZÁLLÍTÁS CSOMAGAUTOMATÁBÓL CSOMAGAUTOMATÁBA

A Foxpost csomagautomatáit használva az ország bármely pontjára, automatából automatába. Az árak az aktuális Foxpost díjszabás szerint változhatnak!

Mérettől függetlenül az ár 699Ft -> 2019.10.08-tól 799Ft!

Ehhez a szállítási módhoz a következő adatokat szükséges megadnod:

Címzett neve,

Címzett e-mail címe,

Címzett telefonszáma,

Célautomata

 

SZÁLLÍTÁS CSOMAGAUTOMATÁN KERESZTÜL HÁZHOZ

A Foxpost csomagautomatáit használva az ország bármely pontjára, házhoz is kérhető a csomag. Az árak az aktuális Foxpost díjszabás szerint változhatnak!

4,5 x 36 x 53 cm (XS) méretig és max 5kg-ig 1249Ft -> 2019.10.08-tól 1400Ft!

12 x 36 x 62 cm (S) méretig, és max 15kg-ig 1249Ft -> 2019.10.08-tól 1400Ft!

20 x 36 x 62 cm (M) méretig, és max 25 kg-ig 1590 Ft -> 2019.10.08-tól 1999Ft!

60 x 36 x 62 cm (L & XL) méretig és max 25 kg 1890 Ft -> 2019.10.08-tól 2099Ft!

Ehhez a szállítási módhoz a következő adatokat szükséges megadnod:

Címzett neve,

Címzett e-mail címe,

Címzett telefonszáma,

Címzett helység

Címzett irányítószáma

Címzett címe

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL BUDAPESTEN

Rendelésedet személyesen is átveheted Budapesten, a 19.kerületi (1191) Simonyi Zsigmond u. 1. 7/21-ben, ami a Lélekgyógyító Válaszok kezelőhelye. Érkezés előtt egyeztess telefonon Szabóné Margóval, a 06-20-342-7019-es mobilszámon. Személyes átvétel esetén a szállítás ingyenes rendelés összegétől függetlenül!

 

Garancia

Mivel mi is ezeket a termékeket használjuk, nyugodt szívvel vállaljuk minden termékünkre a 100% pénz visszafizetési garanciát. Nem kell mást tenned, csak küldd vissza a terméket (minimum 90% maradvány szükséges) a vásárlástól számított 20 napon belül a vásárlási azonosítóval együtt és mi a teljes termék vételárat beszámítjuk a következő vásárlásodba, a szállítási költség nélkül. Ha nem vagy elégedett a termékkel, kérjük, hogy visszaküldési cím egyeztetése miatt hívj a +36 30 434 66 75 számon!

A weboldal böngészésével, továbbá megrendelés elküldésével jelzed, hogy elfogadod a fent leírt általános szerződési feltételeket.

RENDELNI A WWW.ELETVIRAGSZAPPAN.HU -n TUDSZ!

2020.06.24-től ez az oldal nem üzemel